Print Friendly, PDF & Email

AV-Handboken

Ladda ner det avsnitt du är intresserad av som PDF:

(Dokumenten öppnas i en ny flik eller ett nytt fönster beroende på din webbläsare)

Installationsfritt

I serien Installationsfritt hittar du snygga produkter där vi packat ihop våra AV-kunskaper och moderna mötesfunktioner i enheter som bara behöver en kontakt i väggen. Lika enkelt och snabbt som du kopplar in en brödrost kan du göra färdigt precis det mötesrum ni behöver, när och där det behövs.

AV-listsystem

Dessa smarta och klassiska produkter gör att du kan placera alla mötesrummets funktioner på väggarna där de inte är i vägen.

Anslagstavlor

Ett av de mest demokratiska verktyg som historien sett. Ett nav för mänsklig kommunikation och plats för anslag om föreningar, partier, bortsprungna husdjur och saker till salu. Lösningen för dig som vill nå dem i din närhet med tryckt, ritad eller skriven kommunikation.

Styrsystem

Att styra en projektor eller videokonferens kan vara pyssligt. Ibland har fjärrkontrollerna flera knappar som man inte är bekant med. Ett komplett mötesrum blir snabbt ohanterligt om man ska använda, och hålla reda på, separata fjärrkontroller till varje ska som ska styras. AudicomPendax tillverkar styrsystem som gör rummet lätt att använda. Tryck på den funktion du vill använda och hela scenariot sätts igång. Det enda du behöver veta är vad du vill göra.

DesignLine Connecto Center

Det här är så mycket mer än ett stativ för skärmar. DesignLine Connecto Center har även plats för din mediaspelare, dator, eller trådlösa överföring. Den har ett eldistributionssystem, avhakningsskydd, kan förses med smarta energisparfunktioner och levereras installationsfritt.

Installation med Connectosystem

Om styrsystemet är mötesrummets hjärna så är Connecto mötesrummets centrala nervsystem. Centralt placerat hos användaren ger Connecto tillgång till hela systemet för inkoppling av medhavda datorer och allt du kan tänka dig.

Tak- och väggfästen för projektorer och skärmar

Våra unika, patenterade, universalstativ sitter i mötesrum överallt och ser till att alla projektorer, oavsett modell eller fabrikat, sitter som de ska och projicerar bilder med precision. Att du inte lagt märke till dem eller ägnat dem en tanke under alla år de har suttit där är det bästa betyg de kan få.

Projektionsdukar

En kedja blir aldrig starkare än sin svagaste länk. Projektionsytan är naturligtvis viktig för att bilden ska bli så bra som möjligt. Det är ju faktiskt den alla tittar på. Vi har flera olika sorters dukar med flera olika sorters egenskaper för olika tillämpningar, behov och förutsättningar. Dina också.

Trådlöst

Allt mer av din kommunikation går genom luften istället för igenom kablar. Fördelarna är uppenbara. Vi har produkterna som löser detta för dina professionella behov.

Tillbehör

Allt det där som får vardagen i mötesrummet att fungera. Pennor, tavelsudd med mera.

Senast uppdaterat 2017-05-16