<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1749631898577992&ev=PageView&noscript=1" />

Frågor? Vi hjälper dig gärna

Hör av dig om du är intresserad av Flexunit och vill veta mer om vårt mötesrumsabonnemang.Jag vill bli uppringd.

Vi ringer upp och hjälper dig med alla dina frågor.

Ring upp migRing oss.

Försäljning: mån-torsd 08:00-17:00, fred 08:00-16:30

Telefon 08-555 369 11Hör av dig via e-mail.

Skicka ett e-mail till oss på den här adressen:

order@aupx.se

FAQ - Här kan du läsa svaren på de vanligaste frågorna

Flexunit

Vad är Flexunit?

Flexunit är ett mötesrumsabonnemang som innehåller ett koncept av mobila installationsfria mötesrum. Färdiga Flexunits finns för omgående leverans. Installationsfritt utan långa bindningstider. Flexunit Mobile X-Line Executive ställer ni där ni vill ha den och ansluter strömmen till en vanlig väggkontakt - Ett flexibelt kontor för professionell coworking!

Abonnemangstider

Löpande (minst 3 månader) med en fast månadsavgift och utan att binda dig längre än 3 månader. 1 månads uppsägningstid. Självklart erbjuder vi fasta abonnemang om ni så önskar.

Flexibelt

Hur vet jag om Flexunit är något för min arbetsplats?

Flexunitabonnemanget passar Er som vill ha ett bekymmersfritt och flexibelt alternativ till att leasa eller köpa ny teknik till möten och utbildning. Installationsfritt och utan långa bindningstider. 

Start

När börjar min abonnemangstid?

Ditt Flexunitabonnemang startar när din Flexunit har lämnat vårt lager och skickats till dig.

Kreditprövning

Vad innebär kreditprövningen?

Det kommer automatiskt utföras en kreditprövning vid lagd order. 

Leverans

När kommer leveransen?

Leveransen av din Flexunit är alltid gratis. Flexunits är lagerförda och finns tillgängliga för omgående leverans. Självklart kan du boka en specifik leveransdag. Flexunit levereras till er angivna adress. Incoterms DAP "Delivered at place" (Levererat angiven plats)

Detta ingår

Vad ingår i Flexunit abonnemanget?

Det är enkelt. Med Flexunit abonnemanget betalar du en fast månadsavgift som täcker det praktiska. Leverans, teknisk support för din Flexunits funktioner, normalt slitage och användarmanual.

Installation

Hur görs installationen?

Flexunit Mobil är installationsfri. Ställ den på plats där ni vill ha den och anslut strömmen till en vanlig väggkontakt. Precis lika lätt som ni installerar en brödrost eller mobilladdare. Vill ni presentera trådlöst ansluter ni skärmen mot ert trådlösa närverk. Kameran ansluts till er dator med medföljande USB kabel.

Teknikalternativ

Jag vill ha en annan teknik än vad som erbjuds, är det möjligt?

Självklart är allt möjligt då vi har egen tillverkning i Stockholm, och därför kan anpassa möblerna efter just ditt specifika önskemål. Du kontaktar i detta fall vårt kundcenter och får en offert på en specialmöbel.

Kompatibilitet

Fungerar Flexunit med Mac och PC?

Ja, skärmen innehåller både Apple AirPlay2 och Google Chrome Cast. I connectohyllan finns HDMI uttag och 230V uttag för din dator, här kan du även förvara fjärrkontrollen mm.

Trådlös presentation

Stöder Flexunit trådlös presentation?

Ja, skärmen innehåller både Apple AirPlay2 och Google Chrome Cast.

Teams, Zoom mm

Stöder Flexunit Teams, Zoom mm?

Ja,  anslut USB kabeln i lådan till din PC eller Mac och du får kontakt med kameran, mikrofonen och högtalaren i din Flexunit. Inga drivrutiner behöver laddas ned. Flexunit stöder alla videomötesprogram såsom den fungerar med Microsoft Teams, Skype, Zoom, Google Hangouts, Amazon Chime, Webex, VidyoDesktop och många fler.

Tyget

Jag vill ha en annan färg på tyget än vad som erbjuds, är det möjligt?

Självklart är allt möjligt då vi har egen tillverkning i Stockholm, och kan på så sätt anpassa möblerna efter just dit specifika önskemål. Du kontaktar i detta fall vår säljavdelning och får offert på en special möbel. Vi tillverkar med en patenterad teknik som gör att enheterna blir lätta att uppgradera vilket passar perfekt med den cirkulära ekonomi som vi beslutat oss för att anamma för planetens skull.

Återlämning

Hur går återlämningen till?

När du har meddelat vårt kundcenter att du vill avsluta abonnemanget, kommer vårt kundcenter att kontakta dig innan avtalet går ut för att boka en tid för återlämning av Flexunit. Retur sker till AudicomPendax AB, Flygfältsgatan 34, 128 30 Skarpnäck och ombesörjs av Er. Vid återlämningen kommer Flexunit att genomgå en inspektion och allt slitage noteras i återlämningsprotokollet. Säljchef kommer att avgöra och informera dig om slitaget kommer att leda till några extrakostnader. Dessa kostnader kommer i sådana fall att inkluderas i din slutfaktura.

Uppsägningstid

Hur lång är uppsägningstiden?

När som helst efter 2 månader kan du säga upp ditt löpande Flexunitabonnemang med 1 månaders uppsägningstid. Om du vill säga upp abonnemanget är det bara att kontakta vårt kundcenter.

Köpa

Går det att köpa loss en Flex unit?

Ja, självklar kan du köpa loss din Flexunit. Kontakta vårt kundcenter så hjälper vi dig.

Hållbarhetsvärde

Flexunit produkter hållbarhetsvärde 2,9

Vi har bedömt Flexunit Mobile X-Line Executive och Flexunit Mobile skrivtavla enligt kriterier som Ekodesign (reparer- demonter- och uppgraderingsbarhet), Material (återvinningsbart, återvunnet och känt ursprung), Klimatsmart (lokalt producerat, miljöpåverkan) och Socialt ansvar. Poängen (0-3) som redovisas är ett genomsnitt.

Vi utvecklar innovationsbaserade lösningar som främjar cirkulär produktanvändning.  Det innebär att produkter behåller sitt värde och funktion över längre tid och kan användas effektivt och cirkulärt. 

Flexunit är ett koncept där du kan abonnera på IT-utrustning. En garanti för att leva upp till de cirkulära EU-direktiven. Snygga och lättanvända mötesrum för en fast månadskostnad. Din lättaste väg in i den cirkulära ekonomin.

AudicomPendax hållbarhetsstrategi