<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1749631898577992&ev=PageView&noscript=1" />

AV-avtalet

AV och videokonferens - hårdvara, programvara och tjänster

23.3-7192-16:002

#

AudicomPendax är en av de utvalda leverantörerna på ramavtalet.
Avrop sker genom förnyad konkurrensutsättning till samtliga avtalsleverantörer som skall svara.

Avtalets omfattning.
Avtalet omfattar AV-produkter, videokonferens med tillbehör och tjänster som installation, service o konsultation.
Avsett för alla typer av miljöer, som befintliga och nya mötesrum, konferensrum, lektion, auditorium, öppna ytor etc. 
Med videokonferens menas alla typer av lösningar för videomöten som t.ex. webmöten, inklusive eventuella tjänster.
Produktgrupper som ingår är bild, ljud, foto, och videokonferenssystem samt projektorer, TV/skärmar, videobryggor, inredning, bokningssystem, traditionell inredning och även installationsfria lösningar.
Tjänster som ingår i avtalet är bland annat installation, programmering, konfiguration av system, projektledning, konsultation, systemadministration, hantering av återvinning och destruktion.

Vårt sortiment.
Se valda delar av vårt produktsortiment i menyerna ovan. Detta är dock bara ett axplock. Förutom att vi har kontakt med alla tillverkare på marknaden har vi även egen tillverkning.
Allt du önskar kan du få.

Frågor om avtalet.
Kontaktperson är vår Klas Thorselius, mailadress klas.thorselius@aupx.com, och även vår kundtjänst är tillgänglig för dig.

Vi är ett renodlat AV/IT- företag med egen tillverkning och utveckling i Sverige varför vi special är standard för oss. Vårt motto är:"Kom ihåg var du såg det först!" Vi har varit verksamma sen 1938 med tillverkning av mörkläggning och i nuvarande form som heltäckande AV/IT leverantör sen 1980-talet vilket borgar för bred erfarenhet och gedigna kunskaper.