Tjänster

Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster i egen regi som täcker allt för att dina mötesmiljöer skall bli både kostnadseffektiva och funktionella. 
Det här är möjligt tack vare vår långa erfarenhet i branschen och att vi både utvecklar och tillverkar.

En väl genomtänkt arbetsplats skapar de rätta förutsättningar för att er verksamhet skall utvecklas och må bra.

Våra bastjänster är:

Montering 

Alla typer av standardprodukter som skrivtavlor, projektionsdukar, AV-listsystem, solskydd/mörkläggning, AV-väggar, AV-möbler etc. monteras av erfarna och certifierade montörer.

Installation

Våra certifierade tekniker utför alla typer av installationer som ljud, bild, video, styrsystem, konfigurationer av system etc.

Projektering

Vår personal har mer än 100 år av samlad erfarenhet varav flera har varit verksamma inom AV och IT i mer än 20 år vilket borgar för kostnadseffektiva och funktionella mötesmiljöer.

Service, support, och underhåll

För att över tid ha en väl fungerande anläggning och värdesätta det cirkulära tänkandet krävs förebyggande underhåll och akutservice när oförutsedda problem uppstår. Vi erbjuder alla typer av avtal med speciellt dedikerad personal som ser till att du alltid skall vara trygg i din miljö.

Dessa tjänster täcker alla de kunskapsområden som krävs för att AV, IT och inredning skall samverka i en helhet. Att sy ihop det är idag en komplex uppgift som kräver kunskap inom bland annat; ljud, bild, video, data, möbler, solskydd, stark- och svagström mm.

Konsulten är ett av våra alternativ till heltäckande lösning för dig som vill nyttja all vår kunskap i en paketlösning. Se mer på sidan: Konsulten.
Pröva oss så får du en egen uppfattning.

Vårt motto: Kom ihåg var du såg det först!