<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1749631898577992&ev=PageView&noscript=1" />

Tjänster

Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster i egen regi som täcker allt för att dina mötesmiljöer ska bli både kostnadseffektiva och funktionella. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Kontakta oss

black dslr camera taking photo of city lights

Montering

Kvalitetssäkra din mötesrumsinvestering

Alla typer av standardprodukter som skrivtavlor, projektionsdukar, AV-listsystem, solskydd/mörkläggning, AV-väggar, AV-möbler monteras av erfarna och certifierade montörer och tekniker.

Installation

Lättanvänt, driftssäkert och snyggt

Våra certifierade tekniker utför alla typer av installationer som ljud, bild, video, styrsystem och konfigureringar av system.

Service, support och underhåll

Alltid funktion

För att över tid ha en väl fungerande anläggning och värdesätta det cirkulära tänkandet krävs förebyggande underhåll och akutservice när oförutsedda problem uppstår. Vi erbjuder alla typer av avtal med speciellt dedikerad personal som ser till att du alltid skall vara trygg i din miljö.
person drafting on blueprint

Projektering

Spar tid och pengar

En traditionell installation av ljud-, bild- och videosystem kräver grundlig projektering för att önskad funktion, leveranstid och budget skall hållas. En uppskattad besparing när det görs Rätt Från Början (RFB) är minst 40 % av investeringen. Projekteras det dessutom med senaste teknik, med nya lösningar som Installationsfritt, blir besparingen ännu större. Sannolikt långt mer än 50%.  

Vi vågar påstå att den senaste tidens höga utvecklingstakt har gjort att det är näst intill omöjligt att på gammalt, traditionellt sätt projektera en modern anläggning. Nu krävs det att rådgivaren är direkt på källan för att veta vad morgondagen kommer att erbjuda – ingen vill investera i lösningar som redan vid driftsättning är omodern. 

Vi har marknadens längsta erfarenhet och erbjuder detta gratis som säljservice.

E-konsulten

För juridiska personer

Konsulten erbjuder nu, som alternativ till projektering, möjligheten att direkt på vår hemsida specificera vad som skall köpas in och därmed skapa en vinn – vinn situation för alla inblandade.

En inköpares dröm är att alltid komma så nära källan som möjligt då det leder till lägsta pris och att man får tillgång till kunskapen. Denna självklarhet har vi tagit fasta på när vi introducerar den unika möjligheten att direkt på vår hemsida specificera det som skall köpas.

Det blir alltid ett lägre pris när du själv specificerar på vår hemsida. Du kan dessutom välja hur det lägre priset skall hanteras, dras direkt på normalpris eller ange annan utbetalningsadress. Då som anvisningsprovision.

Även tredje part - som byggare, arkitekt, elkonsult, inredare m.fl. kan lägga in sin littra. Med denna lösning blir alla vinnare från beställare – byggherre – föreskrivande och leverantör. När det blivit affär, inom 6 månader, regleras E-konsultbonusen. OBS! Gäller enbart juridiska personer.

two people sitting during day

En värld av produkter, möjligheter och varumärken

En stor fördel med att välja AudicomPendax är att vi har egen tillverkning och representerar ledande varumärken från både Skandinavien och resten av världen. 

 

Påbörja ditt projekt direkt