<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1749631898577992&ev=PageView&noscript=1" />

AV-inredning

Allt är möjligt då vi har egen tillverkning!

Installationsfritt

 

Skrivtavlor

AV-listsystem

Anslagstavlor

FlexWall

Stativ | Vagnar

 


Installationsfritt

Vill ni spara 50%?

Vårt Installationsfria sortiment är ett konkret exempel där AV, IT och inredning är totalt integrerat och sänker investeringskostnaden med minst 50 % jämfört med en traditionell lösning.

Vi skapar tillsammans med våra kunder och föreskrivare helhetslösningar som stämmer in i den miljö som arkitektens vision är – special är standard för oss. 


Skrivtavlor

Är du kreativ?

Skrivtavlor på vägg, på hjulstativ, med rutmönster, med notlinjer, i glasemalj, extra stora till föreläsningssalar, whiteboards till skolor mm - hos oss hittar ni alla tänkbara varianter.

Speciella önskemål? Allt är möjligt då vi har egen tillverkning!


AV-listsystem

Fria golvytor?

Unikt upphängningssystem och nästintill oändliga funktioner och utföranden.

DesignLine: Supersystemet med inbyggd LED-belysning.  Är godkänd enligt Europeisk standard EN-14434:2010.
X-Line: Det mest kompletta AV-listsystemet. Serien är inredarens favorit med mångfald av funktioner och uttryck.


Anslagstavlor

Kommunicera!

Anslagstavla i linne, bullentin eller kork med ram i bok, björk, ek, vit eller naturanodiserad. Hos oss hittar ni alla tänkbara varianter.
Speciella önskemål? Allt är möjligt då vi har egen tillverkning!FlexWall

Allt i ett!

Design, funktion och kreativitet. FlexWall konferensskåp har skjutbara magnetiska dörrar som samtidigt är skrivtavlor. AV-listen möjliggör att kommunikationsutrustning kan hängas precis var du vill längs alla rummets väggar där du enklast kan nå den med blicken.Stativ och vagnar

Mobilt!

Mobila och smidiga lösningar för att snabbt, enkelt och billigt komma i gång med mötet.En värld av produkter, möjligheter och varumärken

En stor fördel med att välja AudicomPendax är att vi har egen tillverkning och representerar ledande varumärken från både Skandinavien och resten av världen. 

 

Påbörja ditt projekt direkt