<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1749631898577992&ev=PageView&noscript=1" />

AI tar plats i Sonys nya automatiska kamera

AudicomPendax är glada att introducera Sonys senaste tillskott till deras sortiment av Pan-Tilt-Zoom-kameror (PTZ) - SRG-A40 och SRG-A12. Dessa 4K-modeller är utrustade med inbyggd AI-analys och erbjuder en sömlös upplevelse för skapande av innehåll och enkel styrning.

Sony har länge varit en ledare inom teknikindustrin, och dessa nya kameror är inget undantag. Med den nya PTZ-autoinramningstekniken kan kamerorna spåra och rama in presentatörer automatiskt och konsekvent på ett naturligt sätt, oavsett rörelse eller hållning. Detta innebär att du kan fokusera på ditt arbete utan att behöva oroa dig för tekniken.

"Våra senaste PTZ-kameror inkluderar inte bara den höga bildkvalitet som är själva grundbulten i Sony utan dessa nya, effektiva modeller är även smartare än någonsin tack vare inbyggd AI-analys för PTZ-autoinramning," säger Claire Lam, Network Cameras Solutions Product Manager på Sony Professional Europe.

Dessa kameror erbjuder inte bara högkvalitativ bildkvalitet, utan också en rad andra funktioner, inklusive automatisering av bildkvalitet, IP-flexibilitet, kraftfull zoom, fjärrstyrning samt enkel konfiguration och drift. Allt detta gör dem till ett utmärkt val för alla som vill skapa professionellt innehåll.

AudicomPendax är stolta över att kunna erbjuda dessa innovativa kameror från Sony. Vi är övertygade om att de kommer att förändra sättet vi skapar och delar innehåll på, och vi ser fram emot att se hur våra kunder kommer att använda dem för att ta sina presentationer till nästa nivå.

Besök oss på AudicomPendax för att se dessa kameror i verkligheten och uppleva hur de kan förbättra ditt arbetsflöde och innehållsskapande.

 
 


Dela detta inlägg
Arkiv
Skapa en mötesmiljö som främjar effektivt samarbete och kreativitet