<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1749631898577992&ev=PageView&noscript=1" />

Förändra ditt sätt att mötas med Microsoft Teams Front Row

Microsoft Teams har blivit en oumbärlig del av vårt arbetsliv, och nu tar de videomöten till nästa nivå med Front Row. Detta är en innovation som syftar till att göra dina möten så naturliga och effektiva som möjligt, oavsett om deltagarna är på plats eller ansluter på distans.


Vad är Front Row?

Front Row är en ny funktion i Microsoft Teams som placerar alla deltagare i en rad längst ned på skärmen. Detta skapar en känsla av att alla sitter runt samma bord, vilket gör att ögonkontakt och interaktion känns mer naturlig.


Varför är detta viktigt?

Vi har alla varit i videomöten där deltagare tittar uppåt på skärmen, vilket kan göra att mötet känns onaturligt och distanserat. Front Row tar bort denna barriär och gör att alla deltagare känner sig som en del av samma rum, vilket är särskilt viktigt i större gruppmöten.


Ergonomi och Front Row

Front Row är inte bara bra för interaktion; det är också utformat för att vara ergonomiskt. Med rätt skärm- och kameraanordning kan du minska belastningen på nacke och ögon, vilket gör långa möten mer uthärdliga.


Optimal installation för en naturlig upplevelse

För att få ut det mesta av Front Row bör du tänka på skärmens och kamerans placering. Skärmen bör monteras så att dess underkant är i höjd med dina ögon, och kameran bör placeras direkt under skärmen. Detta skapar en naturlig och engagerande upplevelse för alla deltagare, samtidigt som det främjar god ergonomi.


Kommande nyheter

Microsoft har fler spännande uppdateringar på gång, inklusive en funktion som låter alla deltagare ha samma bakgrund. Så du behöver inte längre oroa dig för att städa innan mötet!


Front Row är inte bara en ny funktion; det är en game-changer för hur vi interagerar i möten. Med rätt installation och användning kan Front Row göra dina videomöten nästan lika naturliga och effektiva som fysiska möten, samtidigt som det bidrar till en mer ergonomisk arbetsmiljö.

Dela detta inlägg
Arkiv
Solavskärmning: En oundviklig del av energieffektiva byggnader