<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1749631898577992&ev=PageView&noscript=1" />

Solavskärmning: En oundviklig del av energieffektiva byggnader

Framtidens solskydd – En kombination av solskydd och solceller?

Forskning och utveckling inom området är i full gång. Ett exempel är forskningsprojektet inom E2B2 som utforskar möjligheten att kombinera solavskärmning med solceller för att producera förnybar energi. Denna multifunktionella lösning är inte bara estetiskt tilltalande men också en vinnande kombination när det kommer till energieffektivitet och lokal elproduktion.


Energieffektivitet i byggnader är inte längre en lyx; det är en nödvändighet. Med ständigt ökande energikrav står byggare inför utmaningen att leverera byggnader som inte bara är funktionella och estetiskt tilltalande, men också energieffektiva. Vi har lösningar som adresserar dessa komplexa utmaningar, och det är dags att vi blir en del av denna viktiga diskussion.


För beställare och kravställare

Om du representerar en myndighet, ett privat företag eller en kommunal verksamhet, är det troligt att du står inför liknande utmaningar. Våra solavskärmningslösningar kan hjälpa dig att uppfylla dina hållbarhetsmål, minska driftskostnader och förbättra arbetsmiljön. Genom att inkludera energieffektiva solavskärmningar i ditt nästa bygg- eller renoveringsprojekt, tar du ett steg närmare en mer hållbar framtid.


Byggvarubedömda lösningar

Vi har utvecklat solavskärmningssystem sedan 1940-talet . Från de tidiga dagarna av inomhusmörkläggning har vi utvecklat byggvarubedömda system som är anpassade för både inomhus- och utomhusinstallationer. I en tid då byggare och arkitekter står inför utmaningen att hitta godkända och hållbara produkter, erbjuder vi en komplett lösning som uppfyller dessa krav.


Tekniska aspekter

Våra solavskärmningssystem är utformade för att optimera både U- och G-värden, vilket är kritiska faktorer för en byggnads energibalans. Inomhusinstallationerna hjälper till att behålla värme under vintern och kontrollera ljusinsläpp, medan utomhusinstallationerna minimerar värmeintrång under sommaren. Detta gör att vi kan erbjuda en holistisk lösning för att uppnå energieffektiva byggnader.


Att bygga energieffektivt är inte längre en framtidsvision; det är en nuvarande realitet. Med oss som partner i ditt byggprojekt, kan du vara säker på att du har tillgång till de mest avancerade och godkända solavskärmningslösningarna på marknaden. Forskningsprojekt som E2B2 pekar mot en framtid där solavskärmningar inte bara kommer att bidra till energieffektivitet utan också till produktion av förnybar energi.


Vill du ha hjälp med projektering och offert, fyll i formuläret nedan eller ring oss på 08-555 369 00

Separera e-postadresser med ett kommatecken.


Dela detta inlägg
Etiketter
Arkiv
Våra produkter rekommenderas av Byggvarubedömningen