<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1749631898577992&ev=PageView&noscript=1" />

Våra produkter rekommenderas av Byggvarubedömningen

I en bransch där hållbarhet och ansvarstagande blir allt viktigare, är vi stolta över att meddela att våra skrivtavlor och solskydd sedan i våras har betyget "Rekommenderas" av Byggvarubedömningen. Detta är inte bara en bekräftelse på våra produkters kvalitet, utan också ett tecken på vårt engagemang i att bidra till en mer hållbar och giftfri byggbransch.


Vad betyder detta för byggare?

För byggare innebär detta att våra produkter inte bara uppfyller, utan överträffar, de strikta kraven för kemiskt innehåll, livscykel och social påverkan i leverantörsledet. Detta gör det enklare för er att inkludera våra produkter i era byggprojekt utan att oroa er för framtida problem eller behovet av kostsamma åtgärder.


För beställare och kravställare:

Om du är en beställare eller kravställare från en myndighet, ett privat företag eller en kommunal verksamhet, kan du nu känna dig trygg med att välja våra produkter. De uppfyller de högsta standarderna för hållbarhet och ansvarstagande, vilket gör dem till ett utmärkt val för alla typer av byggprojekt, inklusive nybyggnationer, renoveringar och hyresgästanpassningar.


Om Byggvarubedömningen:

Byggvarubedömningen är en ledande organisation inom bygg- och fastighetsbranschen som bedömer byggprodukter utifrån deras kemiska innehåll, miljöpåverkan och sociala påverkan. Med en historia som sträcker sig tillbaka till millennieskiftet, har de spelat en avgörande roll i att göra branschen mer hållbar och ansvarsfull.

Att få betyget "Rekommenderas" av Byggvarubedömningen är en milstolpe för oss. Det är en bekräftelse på att våra ansträngningar för att skapa hållbara och högkvalitativa produkter har varit framgångsrika. Vi är glada att kunna erbjuda produkter som inte bara är bra för våra kunder, utan också för samhället i stort.


Vill du veta mer om våra produkter och hur de kan passa in i ditt nästa byggprojekt? Fyll i formuläret nedan eller ring 08-555 369 00.

Separera e-postadresser med ett kommatecken.

Tack för din feedback

Vårt team återkommer till dig så snart som möjligt.
Under tiden inbjuder vi dig att besöka vår webbplats.


Dela detta inlägg
Etiketter
Arkiv
AI tar plats i Sonys nya automatiska kamera