<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1749631898577992&ev=PageView&noscript=1" />

Pendax Custom Shop 

Exklusiv och unik AV-inredning tillverkad av våra specialister.
Helt efter era specifikationer.

Boka ett besök

Designguide

Galleri

Kom igång

AudicomPendax Custom Shop är en speciell avdelning av vår tillverkning. Här förverkligar vi varje dag de drömmar och visioner som våra kunder och inredningsarkitekter har. 

Ibland så krävs nämligen det där lilla extra som går utanför standardutförandet. Ett material eller en färg som ska knyta ihop ett koncept. Det kan också vara funktioner som inte finns att få tag på någon annanstans. Inbyggd teknik, belysning eller ljud. Dolda funktioner.

Det är inte bara utseendet på era mötesrumslösningar som ska stämma med resten av inredningen. Tekniken och ergonomin ska även stämma överens med användarna.

Det räcker inte heller med att nutidens inredning ska lämna ett mindre koldioxidavtryck och vara modulärt konstruerad för att smidigt kunna få nytt liv i nya faser av dess användning. För att den även ska kunna vara framtidens inredning så behöver den också ha en emotionellt hållbar design.

Det är frukterna av vårt gemensamma arbete.

Kom på ett besök. Via video eller IRL.

Boka ett besök hos oss. Vi visar gärna vad vi kan - antingen blir det en rundvandring med frågestund här på plats hos oss eller via video. Boka en tid genom att ta kontakt med oss via telefon 08-555 369 00 eller skicka ett mail till info@audicompendax.com

Starta ditt projekt

Vill du sätta igång nu? Skicka ett mail till oss på customshop@audicompendax.com där du beskriver ditt projekt och ger oss dina kontaktuppgifter. Skicka gärna med en bild eller en skiss. Vi återkommer med eventuella följdfrågor eller en offert!   

Designguide

Vi gör allt från mindre anpassningar i form, färg eller material till helt nya produkter.

En skrivtavla med orange kant? Eller formad som ett äpple? Med infälld TV, anslagstavla eller med fyrfärgstryck? Anpassningar av standardprodukter är en del av vardagen i AudicomPendax Custom Shop. För att göra hanteringen snabb och resurseffektiv så har vi implementerat ett nytt system som samlar in dina kreativa idéer och tar dem genom hela processen till färdig produkt. Skicka din idé till customshop@audicompendax.com så återkommer vi med eventuella följdfrågor, eller en offert, och en rendering på hur din produkt kommer se ut i verkliga livet.  

Filmdukar som går nerifrån och upp? Ett konferensbord med inbyggd teknik? En golvkanal i ek med LED-belysning? Det är bara fantasin (och kanske projektbudgeten) som sätter gränserna för vad vi kan göra tillsammans. Ibland så tror vi att vi har gjort allt, men våra kreativa kunder överraskar oss alltid.

Bläddra igenom bilderna nedan med exempel på anpassningar på en av våra standardprodukter för att få fart på inspirationen!

Galleri