AV-konsultation

Våra AV-konsulter hjälper dig från start till mål. 


Börja ditt inköp med att kontakta kundtjänst. En AV-konsult hjälper dig vidare kostnadsfritt, de ringar in ditt behov. AV-konsulten blir din koordinator, vägledare och rådgivare. Du får inköpshjälp, produktråd, teknisk rådgivning och mycket mer. Ni ses online, i utställningen, via telefon eller i era lokaler.

Ladda upp bilder och ritningar på era lokaler -Vi kontaktar dig inom kort!

Odoo • Text and Image


AudicomPendax’s metoden

Så här går det till, se filmen och kontakta oss!


 


Det första steget mot era nya mötesrum

1. Inspireras


  • Oavsett om du flyttar, renoverar eller bygger nytt kan det vara bra att få lite inspiration och idéer innan ni börjar. Kika in i vårt galleri och låt dig inspireras av våra möteslösningar, så ser vi gemensamt till att du får det perfekta mötesrummet. 

2. Planera


  • När vi hjälper er att planera och utforma er mötesrum gör vi det enligt en väl beprövad metodik som vi kallar AudicomPendax metoden som är utvecklad under de senaste 40 åren. Denna säkerställer att vi hjälper er att nå just ert mål med detta projekt. 

3. Beställ


  • Handlar det om en mindre renovering kan du enkelt göra din beställning i shoppen, men gäller det ett helt nya mötesrum, är det bra att kontakta en AV-konsult som kontrollerar att du har fått med allt, självklart helt kostnadsfritt. 

4. Tjänster


  • Nu är ditt mötesrum snart klart! För er som önskar hjälp med allt från montering, installation, programmering, service, support och underhåll står vi gärna till tjänst med vår välutbildade AV-tekniker. Välkommen till AudicomPendax. 

Connecta med oss!

Är du i starten eller mitt i ett projekt och behöver rådgivning, tips och idéer? Hjälpen är nära, låt oss kontakta dig!