<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1749631898577992&ev=PageView&noscript=1" />

Färdiga streamingpaket

Välj mellan Basic, Standard, Pro

Streamingpaket  för videokonferens,  inspelning och strömningstjänster


Från 14.900 kr

De rätta produkterna gör att du enkelt och med bra kvalitet dela dina upplevelser med andra. Med våra streamingpaket sänder du seminarium, webinarier, screencasts, distansmöten via Youtube, Facebook, Zoom, Teams, eller egna TV-program via webben. Vi erbjuder tre olika färdiga streamingpaket som innehåller rätt produkter för att enkelt dela dina uppleverlser med andra.

Oavsett vilken plattform du än använder för att sända media, har vi utrustningen som du behöver. Professionellt ljud, kameror, bildmixers, ljus och utbildning.

Har du frågor om hur du kommer igång och vilka produkter som behövs för just din verksamhet? Kontakta oss 08-555 369 00 så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med just ditt projekt.

Streaming paket
BasicDenna uppsättning är det enklaste och mest kostnadseffektiva sättet att streama eller spela in media på.


Med OBS Studio har du en flexibel lösning som både funderar på PC och Mac (finns på svenska) laddas ned fritt och installeras på en dator ni håller med själva. Kameran, mikrofonen, högtalarna samt skärmen ansluts till er dator och så är systemet redo för att sända med ett helt professionellt resultat. Systemet går självklart att bygga ut och skräddarsy efter era behov om ni vill ansluta en eller fler videokameror och så vidare.


Paketet inkluderar:

1 st Webbkamera full HD

1 st Mikrofonpuck 

1 st Monitor 32"

2 st Aktiva högtalare 


Streaming paket StandardSkapa en ministudio på kontoret för livestreaming med kompakt videomixer från Blackmagic ATEM Mini Pro.


Här ingår professionell studioutrustning som fem stycken riktiga studiolampor med stativ, två stycken Sony videokameror med full HD-upplösning och stativ, videobloggarnas favoritmixer Blackmagic ATEM Mini Pro, två stycken monitorer och en lättanvänd takmikrofon som tar upp ljudet från alla deltagare i rummet.

Paketet inkluderar:

1 st Blackmagic ATEM Mini Pro

2 st Sony HDR-CX405 med stativ och kablar

5 st LED-belysningar med stativ och kablar

1 st Hörlurar

2 st Aktiva högtalare

2 st Monitorer 32"

1 st Jabra Speak 750 MS

Streaming paket  Pro


Skapa professonella produktioner med flera kameror för livestreaming till YouTube och innovativa företagspresentationer med Skype eller Zoom.

Blackmagic ATEM Mini Pro ISO och PTZ-kamera är enkla att konfigurera och använda för ett proffsigt och bra resultat. Ett komplett paket för streaming i realtid och/eller spara på Extern hårdisk. Med detta kompletta streamingkit blir du ett proffs i både inspelning och distribution av din utbildning, företagsmöte etc.


Paketet inkluderar:

Blackmagic ATEM Mini Pro ISO

Sony PTZ-120 med stativ och kablar

Sony PXW-Z150 med stativ och kablar

Sony ECM-VG1

Sony UWP-D26/K42

Sony FW-BZ35F 49"

Sony MAS-A100

Greenscreen 2x3m

Belysningskit

Aktiva högtalare för medhörning

Switch till PoE (4 ingångar)

Dante-adapter

4 timmar digital utbildning