<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1749631898577992&ev=PageView&noscript=1" />
Odoo • Image and Text

Streamingpaket för videokonferens, inspelning och strömningstjänster.

Med de rätta produkterna kan du enkelt och med bra kvalitet dela dina upplevelser med andra. Till exempel distribuera seminarium, webinarier, screencasts, eller distansmöten till exempel via Youtube, Facebook, Zoom, Teams, osv. Du kan också sända egenproducerade TV-program via webben. Oavsett vilken plattform du än använder för att sända media, så har vi utrustningen som du behöver! Inklusive professionellt ljud, kameror, bildmixers, ljus och utbildning.

Våra lösningar kan skötas av en person men fungerar även för stora produktionsteam.

Från 14.900kr! 

Har du frågor om hur du kommer igång och vilka produkter som behövs för just din verksamhet? Kontakta oss så hjälper vi er!Streamingpaket Basic

Denna uppsättning är det enklaste och mest kostnadseffektiva sättet att streama eller spela in media på. OBS Studio (finns på svenska) laddas ned fritt och installeras på en dator ni håller med själva. Kameran, mikrofonen, högtalarna samt skärmen ansluts till er dator och så är systemet redo för att sända med ett helt professionellt resultat. 
Systemet går självklart att bygga ut och skräddarsy efter era behov om ni vill ansluta en eller fler videokameror och så vidare.

- Webbkamera full HD
- Mikrofonpuck 
- Monitor 32"
- Aktiva högtalare 


Streamingpaket Standard

Här ingår professionell studioutrustning som fem stycken riktiga studiolampor med stativ, två stycken Sony videokameror med full HD-upplösning och stativ, videobloggarnas favoritmixer Blackmagic ATEM Mini Pro, två stycken monitorer och en lättanvänd takmikrofon som tar upp ljudet från alla deltagare i rummet. 
 
- Blackmagic ATEM Mini Pro
- Sony HDR-CX405 med stativ och kablar, 2st
- LED-belysningar med stativ och kablar, 5st
- Hörlurar
- Aktiva högtalare 
- Monitorer 32", 2st.
- Jabra Speak 750 MS


Streamingpaket Pro

Blackmagic ATEM Mini Pro ISO och PTZ-kamera med komplett kit är enkla att konfigurera och använda för ett proffsigt och bra resultat. Ett komplett paket för streaming i realtid och/eller spara på Extern hårdisk. Med detta kompletta helt unika blir du ett proffs i både inspelning och distribution av din utbildning, företagsmöte etc.
- Blackmagic ATEM Mini Pro ISO
- Sony PTZ-120 med stativ och kablar
- Sony PXW-Z150 med stativ och kablar
- Sony ECM-VG1
- Sony UWP-D26/K42
- Sony FW-BZ35F 49"

- Sony MAS-A100
- Greenscreen 2x3m
- Belysningskit
- Aktiva högtalare för medhörning
- 4 timmar digital utbildning
- Switch till PoE (4 ingångar)
- Dante-adapter