<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1749631898577992&ev=PageView&noscript=1" />

AV-teknik

Letar du efter en lättanvänd, driftsäker och snygg lösning?
Vi är specialiserade på mötesrumslösningar, distansmöten, skärmar, ljud, projektorer och styrsystem för kontor, konferensrum, öppna ytor, offentliga enheter och föreläsningssalar etc. Vi samarbetar med ledande distributörer av teknologi och konfigurationstjänster.

Vi säljer projektorer, skärmar, distansmötesteknik, mötesrumsbokningssystem mm.

Kontakta oss

Distansmöten

Effektivitet, tillgänglighet & kreativitet

Effektivitet, tillgänglighet & kreativitet på ett användarvänligt och säkert sätt. Färdiga paketlösningar eller komplettera med kamera, ljud och trådlös teknik.

Projektorer

Rätt projektor

Vi hjälper er att hitta rätt projektor utefter just era förutsättningar. Vi representerar ledande varumärken från både Skandinavien och resten av världen. 

Skärmar / Display / TV / Signage

Skärmar för alla behov

Storlek, upplösning, uppdateringsfrekvens, färger, anslutningar, interaktivitet mm. Listan kan göras lång på parametrar i valet av skärm. Vi hjälper er att hitta rätt skärm och representerar ledande varumärken från både Skandinavien och resten av världen.

Datorer / Switchar / Hubbar / Extenders

Fungerande anslutning

Vi hjälper er med tekniken så att allt fungerar när det väl gäller. Vi representerar ledande varumärken från både Skandinavien och resten av världen.

Högtalare / Mixer / DSP / Mikrofon / Headset / Hörselslinga

Bra ljud

Bra ljud, tillgänglighet och god hörbarhet är såklart viktigt under digitala möten och distansmöten.

Om ljudet brusar och hörbarheten är dålig blir det svårt att hålla ett bra möte. Vårt bästa tips är att fokusera lika mycket på att få till ett bra ljud under era videomöten som på hur bilden ser ut.

Installationsfritt

Vill ni spara 50%?

Vårt Installationsfria sortiment är ett konkret exempel där AV, IT och inredning är totalt integrerat och sänker investeringskostnaden med minst 50 % jämfört med en traditionell lösning.

Vi skapar tillsammans med våra kunder och föreskrivare helhetslösningar som stämmer in i den miljö som arkitektens vision är – special är standard för oss. 

Produkter

En värld av produkter, möjligheter och varumärken

En stor fördel med att välja AudicomPendax är att vi har egen tillverkning och representerar ledande varumärken från både Skandinavien och resten av världen. 

 

Påbörja ditt projekt direkt