<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1749631898577992&ev=PageView&noscript=1" />

Inredning för nya Microsoft Teams Front Row

I en tid där arbetslivet blir alltmer digitaliserat och flexibelt, har videomöten blivit en oumbärlig del av vår vardag. De möjliggör samarbete över avstånd och sparar både tid och resurser. Men som många har märkt, kan det vara en utmaning att skapa en naturlig och engagerande mötesupplevelse i en virtuell miljö. Det är här Microsoft Teams Front Row kommer in i bilden.

Front Row är en innovativ funktion i Microsoft Teams som syftar till att göra videomöten så naturliga och inkluderande som möjligt. Funktionen ändrar dynamiken i mötet genom att placera deltagarna i en 'första rad' längst ner på skärmen, vilket skapar en känsla av att alla sitter runt samma bord. Tanken är att försöka åstadkomma känslan av att alla sitter vid ett bord i rummet och har ögonkontakt som i ett vanligt möte.

För att verkligen maximera upplevelsen av ditt videomöte behöver du mer än bara rätt programvara; du behöver också anpassa din inredning. Med sådan inredningslösning kan rum nyttjas på helt nytt, mer flexibelt, sätt, till exempel genom att skärm sitter på långvägg istället som idag på kortvägg. En annan fördel med denna layout är den förbättrade ergonomin. Eftersom alla deltagare är vända mot skärmen, minimeras nack- och kroppsvridningar, vilket gör mötet bekvämare för alla inblandade.

Och det är precis vad vi kommer att hjälpa dig med. Vi kommer att gå igenom hur du kan anpassa ditt mötesrum för att fullt ut dra nytta av Front Row-upplevelsen, från bord och stolar till teknik och layout.


Möblering för Microsoft Teams Front Row

När det kommer till att skapa den optimala Front Row-upplevelsen, är möbleringen en nyckelfaktor. Borden kan kombineras på många olika sätt; det är bara din kreativitet som avgör hur din och deltagarnas upplevelse ska bli.


Bord för alla behov

Vi erbjuder tre olika typer av bord, alla med sin unika design och funktion:


FrontRow Wedge




Ett kilformat bord som är bredare mot skärmen och smalnar av åt andra hållet. Detta bord är idealiskt för mindre rum och passar cirka 4 personer.


FrontRow Arc




Ett bågformat bord där deltagarna sitter bredvid varandra i en lätt böjd rad. I centrum av bordets radie placeras kameran, vilket gör att alla deltagare har direkt ögonkontakt med kameran. Du ser tre stycken FrontRow Arc i den stora miljöbilden som illustrerar den här artikeln.


RearRow Arc




Detta är ett ståbord som kan placeras bakom FrontRow Arc och har en större radie. Det är därför perfekt för större möten och kan även användas i kongressmiljöer.


Dold kabelhantering

Alla bord kan beställas med valfritt träslag eller färg och har möjlighet att montera ett insynsskydd mot kameran och dold kabelhantering för ett snyggt och prydligt intryck. Dessutom kan de utrustas med Connecto FlexBox Table, en lösning för smidig och snygg teknikinstallation.


MeetingWall och Mobile

För de som söker en mer allomfattande lösning erbjuder vi MeetingWall och Mobile:




MeetingWall: En installationsfri möbel som innehåller både skärm (21:9) och kamera. Den är försedd med akustikpaneler och kan kompletteras med skrivtavlor och ytterligare akustikpaneler.


Mobile: En mobil version av MeetingWall, perfekt för flexibla arbetsmiljöer. Den har alla funktioner som MeetingWall men är monterad på hjul för enkel förflyttning.

Med sådan inredningslösning kan rum nyttjas på helt nytt, mer flexibelt, sätt, till exempel genom att skärm sitter på långvägg i stället som idag på kortvägg.


Tekniken bakom Microsoft Teams Front Row

För att skapa en fulländad Front Row-upplevelse är det inte bara möbleringen som spelar roll, utan också den teknik som används. Det är viktigt att mötet upplevs så naturligt som möjligt, och det är målet med nya Teams.


Skärmar och Bildförhållande

Ett av de mest framträdande tekniska aspekterna är skärmens bildförhållande. Alla våra FrontRow-bord och MeetingWalls är utrustade med skärmar som har ett bildförhållande på 21:9. Detta gör det möjligt att placera videoflödet längst ner på skärmen, vilket ger en mer naturlig och ergonomisk upplevelse för alla deltagare.




Connecto FlexBox Table

Som en del av vårt tekniska erbjudande har vi Connecto FlexBox Table, en lösning för smart och snygg teknikinstallation under bord i arbets- och mötesrum. FlexBox Table är designad för att stödja alla dina teknikbehov och är säker,  lätt att uppgradera och serva. Den håller alla sladdar och kablar undanröjda, vilket bidrar till en trygg och välorganiserad arbetsmiljö.




Ljud och Akustik

Förutom bild är ljud en kritisk komponent i alla möten. Våra MeetingWalls och Mobiles är utrustade med akustikpaneler som inte bara förbättrar ljudkvaliteten i rummet men också bidrar till en estetiskt tilltalande miljö.


Mobilitet och Flexibilitet

Med vår Mobile-lösning får du en mobil version av MeetingWall, vilket gör det möjligt att enkelt flytta din Front Row-upplevelse mellan olika rum. Detta är särskilt användbart för företag som behöver en flexibel och anpassningsbar lösning.


Anpassning för olika arbetsmiljöer

Oavsett om du har ett litet mötesrum eller en stor kongresshall, har vi en Front Row-lösning som passar dina behov. Borden kan dessutom kombineras på många olika sätt; det är bara din kreativitet som avgör hur din och deltagarnas upplevelse ska bli.


Små Mötesrum




För mindre rum rekommenderar vi vårt kilformade bord, som vi kallar FrontRow Wedge. Det är bredare mot skärmen och smalnar av åt andra hållet, vilket gör att kameran ser alla ansikten runt bordet. Detta bord passar för cirka 4 personer och är idealiskt för mindre arbetsgrupper.


Större Mötesrum och Kongresser




För större mötesrum och kongresser har vi vårt bågformade bord, FrontRow Arc. Detta bord kan kombineras med flera andra för att skapa en full cirkel, vilket kan vara en intressant möblering vid kongresser. Om man placerar 9 stycken FrontRow Arc bredvid varandra bildar de en cirkel med 6,5 meter i diameter. 18 stycken RearRow Arc bildar en cirkel med drygt 10 meter i diameter.




Framtiden för Microsoft Teams Front Row och hur du förbereder dig

Teknologin utvecklas ständigt, och det gör även våra arbetsmiljöer. Det kommer snart fler nyheter från Microsoft, bland annat delad bakgrund så att alla deltagare har samma bakgrund – slipper städa!


Framtida Uppdateringar

Microsoft har redan annonserat flera kommande funktioner för Front Row, inklusive segmenterade videolayouter och positionell ljudteknik. Dessa funktioner kommer att göra möten ännu mer immersiva och naturliga.


Förberedelser och Uppgraderingar

För att dra full nytta av dessa kommande funktioner är det viktigt att ha en flexibel och anpassningsbar arbetsmiljö. Våra Front Row-lösningar är designade för att vara skalbara och enkla att uppgradera, vilket gör det enkelt att införliva nya teknologier när de blir tillgängliga.


Hållbarhet och Miljöansvar

I en tid där hållbarhet och miljöansvar blir allt viktigare, är det också värt att notera att våra produkter är designade med hållbarhet i åtanke. Detta är i linje med vår ISO 14001:2010-certifiering och vårt engagemang för en hållbar framtid.


Dela detta inlägg
Arkiv
Förändra ditt sätt att mötas med Microsoft Teams Front Row