<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1749631898577992&ev=PageView&noscript=1" />

Svenskt multinationellt företag uppgraderar rum med FlexPanel

Målet: Vi önskar en lösning som är cirkulär och hållbar, lätt att installera och supportera, kostnadseffektiv och snygg!

I en tid där företag ständigt söker efter innovativa och hållbara lösningar för att förbättra sina arbetsmiljöer, har ett stort svenskt multinationellt företag tagit steget att uppgradera sina mötes- och utbildningsrum med FlexPanel. Denna moderna lösning erbjuder en rad fördelar som inte bara förbättrar funktionaliteten utan också bidrar till en mer hållbar och cirkulär process gällande mötes och utbildningsrum utan en omfattande projektering och byggnation. Flexpanel levererar allt detta på ett mycket kostnadseffektivt sätt.

I traditionella AV-installationer placeras mycket kablage och produkter bakom skärmen

Det är då svårt att utföra en snygg installation och vid behov av service måste skärmen lyftas ned (ofta av 2 personer) och i princip en ny installation av rummet utföras.

Effektivitet och flexibilitet i installation och support

Med FlexPanel flyttas hela installation ned under skärmen. Vilket ger en betydligt enklare installationsprocess. På de smarta löstagbara installationsplåtarna spänner ni enkelt upp önskade teknikprodukter. Fronten kan erhållas med valfritt tyg eller trä och den lyfts enkelt av vid behov av support. 

Hållbarhet och cirkulär process

FlexPanel underlättar en cirkulär och hållbar process för mötes- och utbildningsrum genom sin modulära konstruktion och materialval. Istället för att genomföra en omfattande projektering och byggnation när ett nytt rum skall byggas ersätta hela processen av en FlexPanel.  Flexpanel kan enkelt omlokaliseras utan att en ny AV-installation behöver utföras då hela installation följer med möbeln. Detta främjar en mer hållbar och kostnadseffektiv användning av resurser och stödjer företagets övergripande hållbarhetsmål.

Ökad driftsäkerhet och estetisk tilltalande

Då Flexpanel döljer både produkter och kablage blir slutprodukten ett mycket estetiskt tilltalande rum som dessutom har hög driftsäkerhet då inga kablar finns tillgängliga.

Se mer om, och beställ er egen, FlexPanel här.


Dela detta inlägg
Etiketter
Arkiv
En glimt bakom fasaden på framtidens lärandemiljöer
En kort översikt