<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1749631898577992&ev=PageView&noscript=1" />

Abonnera på ett mobilt mötesrum

En möblering för morgonmötet och en annan för säljkonferensen? Inga problem. Mobile Flexunit är ett mötesrum som är smidigt att flytta – allt du behöver är ett eluttag. 

En fullt utrustad kontorsmöbel
Flexunit-abonnemanget är ett koncept där du kan prenumerera på IT-utrustning inbyggd i en färdig mobil produkt. För en fast månadsavgift får du en möteshub för hybridmöten– med omgående leverans. Produkt, teknik, leverans, försäkring, service och support är inkluderat i månadskostnaden så att du slipper oväntade utgifter. 

Unikt och hållbart
Möbelkonstruktionen bygger på ett unikt patent som gör att vi med miljövänliga material kan bygga starkare möbler med lättare vikt. Med Flexunit slipper du också lösa enheter som kan komma på vift eller kanske strula och kräva teknisk support. Dessutom bidrar du till den cirkulära ekonomin och sparar CO2 när möbler och teknik får leva länge. Normalt slitage, teknisk support och användarmanual ingår och uppsägningstiden är bara tre månader. 

Senaste tekniken
Hållbar modulär design i kombination med modern teknik och traditionellt hantverk ger dig ett mötesrum som ger dig det bästa av två världar. Flexunit passar in i alla typer av kontors- och utbildningsmiljöer. Välj mellan olika mobila möteshubar. Du placerar enkelt i möbeln var du vill och kopplar bara in anslutningen. 

Är du nyfiken på att veta mer om att hyra ett mobilt mötesrum? Hör av dig till oss!

Share this post
Archive
3 snabba tips för hybridarbetsplatsen