<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1749631898577992&ev=PageView&noscript=1" />

Mörkläggning och solskydd

Med vår över 80 år långa erfarenhet att tillverka mörkläggning och solskydd får du alltid det du förväntar dig.

Våra egenutvecklade modulsystem ger dig flexibla och lättmonterade lösningar. Eftersom vi även utvecklar och tillverkar styrsystem anpassade till just din situation kan även styrningen projekteras direkt av oss. 

Idag är mörkläggning/solskydd inte enbart en lösning för att stänga ute ljus i t.ex. mötesrum och lektionssalar för ergonomins skull. Det är i ännu större omfattning en miljö- och ekonomisk fråga eftersom det förstås går åt mycket mindre energi till att kyla ner inomhusluften om man begränsar det inkommande solljuset. Enligt IEA, International Energy Agency, används 10% av världens el för att kyla ner byggnader. Vi har lösningar oavsett vad funktionsönskemålet är. 

Miljö och klimat, som är vår största utmaning på jordklotet, är givetvis en viktig fråga även för oss i tillverkning och utveckling. Därför är alla våra system anpassade till en cirkulär ekonomi, helt tillverkade i aluminium. När det gäller solskydds- och mörkläggningsvävar samarbetar vi med de större tillverkarna i världen som hela tiden utvecklar vävar att anpassas till alla nya miljökrav. Ett exempel är vår drömväv som är både mörkläggning och projektionsväv i en och samma väv.

Under rubriken mörkläggning/solskydd finner du mer om våra lösningar.

Kom ihåg var du såg det först!