<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1749631898577992&ev=PageView&noscript=1" />
Montör - Installatör

Stockholm - Skarpnäck

Kvalifikationer


Om jobbet

Vi säljer kompletta system för mötesrum där en stor del av produkterna är egenproducerade. Vår styrka ligger i att, förutom leverera standardlösningar för mötesrum, även kan skräddarsy lösningar för våra kunder då vi genom egen design, produktutveckling och produktion kan erbjuda helhetslösningar som kombinerar rätt teknik med traditionell inredning utifrån kundens behov och arbetssätt. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg och Malmö.  Huvudkontoret ligger i Stockholm där vi också har lager och tillverkning samt Europas största permanenta utställning kring AV-utrustning. Är du tekniskt intresserad finns genom intern utbildning stora utvecklings möjligheter att arbeta med mer avancerade teknikinstallationer. Vi arbetar inom områdena styr och regler, ljud, video, data och stark/svagström.  Du ska ha ordningssinne, vara kvalitetsmedveten och ha sociala kompetens som krävs för att kommunicera med olika kunder. Resor i tjänsten förekommer. Du ska minst ha B-körkort. Du får inte förekomma i belastningsregistret. Du talar flytande svenska. Vi söker montör och installatör för i första hand vårt standard sortiment av konferensutrustning som skrivtavlor, projektionsdukar, mörkläggningssystem samt enklare installationer av ljud och bildutrustningar även vårt nya koncept Installationsfritt kommer att ingå i arbetsuppgifterna.

Om anställningen

Kontakt

Rekryteringsprocess.

Hittar du ett jobb du är intresserad av så uppmuntrar vi dig att söka. Om intresset är ömsesidigt så blir en intervju nästa steg. Dela med dig av vem du är så vi kan lära känna varandra. Vi följer vi noggrant covid-19-pandemin för att se till att våra medarbetare och arbetssökande kan vara så säkra som möjligt, vår intervjuprocess sker digitalt vid behov.

Ansök via formuläret.
Ange referens Montör - Installatör i din ansökan.

Tack för din ansökan!

Läs gärna mer om vilka vi är HÄR