<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1749631898577992&ev=PageView&noscript=1" />
Installationstekniker

Stockholm - Skarpnäck

Kvalifikationer


Om jobbet

Vi säljer kompletta system för mötesrum där en stor del av produkterna är egenproducerade. Vår styrka ligger i att, förutom leverera standardlösningar för mötesrum, även kan skräddarsy lösningar för våra kunder då vi genom egen design, produktutveckling och produktion kan erbjuda helhetslösningar som kombinerar rätt teknik med traditionell inredning utifrån kundens behov och arbetssätt. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö och England. Huvudkontoret ligger i Stockholm där vi också har lager och tillverkning samt Europas största permanenta utställning kring AV-utrustning. Är du tekniskt intresserad finns genom intern utbildning stora utvecklings möjligheter att arbeta med mer avancerade teknikinstallationer. Vi arbetar inom områdena styr och regler, ljud, video, data och stark/svagström.  Du ska ha ordningssinne, vara kvalitetsmedveten och ha sociala kompetens som krävs för att kommunicera med olika kunder. Resor i tjänsten förekommer. Du ska minst ha B-körkort. Du får inte förekomma i belastningsregistret. Du talar flytande svenska. Vi söker installationstekniker för i första hand vårt standard sortiment av konferensutrustning som skrivtavlor, projektionsdukar, mörkläggningssystem samt installation/konfigurering av ljud och bildutrustningar och även programmering av styrsystem för mötesrumslösningar (PLC, Extron med mera).

 

Även installation och byggande av vårt nya koncept Installationsfritt kommer att ingå i arbetsuppgifterna.

Om anställningen

Kontakt

Rekryteringsprocess.

Våra kandidater och våra medarbetares säkerhet är vår högsta prioritet, och AudicomPendax följer utvecklingen av COVID-19 pandemin noggrant. På grund av behovet av social distansering, så har vi anpassat vår rekryteringsprocess. Mötet med oss sker oftast digitalt, men i vissa fall, med rätta säkerhetsåtgärder på plats, erbjuder vi fysiska möten.

Ange referens  IT/AV-installatör  i din ansökan