<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1749631898577992&ev=PageView&noscript=1" />
Odoo • Image and Text

AV-listsystem

Unikt upphängningssystem och nästintill oändliga funktioner och utföranden. 
Vi utvecklar innovationsbaserade lösningar som främjar cirkulär produktanvändning.  Det innebär att produkter behåller sitt värde och funktion över längre tid och kan användas effektivt och cirkulärt. 
Skrivtavlor med outslitlig skrivyta av glasemalj. Modulärt och uppgraderingsbart system med återvinningsbara och utbytbara aluminiumramar.
Odoo - Sample 1 for three columns

Design-Line AV-listsystem

AV-listen blir en aktiv del av inredningen med inbyggd LED-belysning och modernt formspråk som passar in i dagens strikta och öppna miljöer. Systemet har ett helt unikt upphängningssystem som rullar extremt lätt och som inte påverkas av damm eller smuts i listen. Helt utvecklat efter de europeiska standardkraven med bland annat inbyggt tippskydd.

Hela systemet godkänt enligt Europeisk Standard EN-14434:2010

Odoo - Sample 1 for three columns

X-Line AV-listsystem

X-line AV-list består av en grundlist och en serie komplementlister som väljs beroende på vilka funktioner eller vilket utförande man vill ha. I vårt lagerhållna sortiment finns dekorerna i naturanodiserad aluminium, vit, bokfaner, björkfaner och ekfaner. Den raka, släta, dekoren använder vi vanligtvis till AV-listerna och den vinklade som ram till våra tavlor. Vill du ha en annan färg, eller anodisering, på din dekor än vad du finner här så ordnar vi det - kontakta oss!

En värld av produkter, möjligheter och varumärken

En stor fördel med att välja AudicomPendax är att vi har egen tillverkning och representerar ledande varumärken från både Skandinavien och resten av världen. 

 

Påbörja ditt projekt direkt