<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1749631898577992&ev=PageView&noscript=1" />

Allting hänger på listen

Kravet på helt nytt tänkande när det gäller utformningen av inredning i offentlig miljö blir uppenbart när varje yta ska vara flexibel, effektivt utnyttjad och enkel att anpassa för skiftande syften.

Vår upphängningslist bidrar till att göra alla ytor fullständigt anpassningsbara. Den underlättar enkel omvandling för olika pedagogiska metoder, funktioner och gör även att vanligtvis oanvända ytor blir en integrerad del av verksamheten. 

Dagens upphängningslist är gjord för att klara både dagens och morgondagens krav.

Du hänger enkelt upp:

• Bildskärm 

• Akustikpanel

• Skrivtavlor

• Kompletta distansmöteslösningar

I en värld där säkerhet och kvalitet alltmer står i fokus, är det en standard framför andra som sätter ribban i mötes- och utbildningsrum: SS-EN 14434:2010. Denna europeiska standard specificerar främst ergonomiska, tekniska och säkerhetskrav för väggmonterade och fristående skrivtavlor i utbildnings- och kontorslokaler men även system för upphängningslister. 

Det är en standard som innebär mer än bara riktlinjer; det är en garanti för kvalitet och säkerhet och den kräver bland annat att det man hänger upp på listen inte ska kunna hakas av hur som helst och att man kan flytta det som hänger på listen med minimal ansträngning. 

Enastående i sin klass

Mot denna bakgrund är vi stolta att presentera FlexWall Upphängningslist – det enda upphängningssystemet på marknaden som är testat och godkänt enligt kraven i SS-EN 14434:2010. Men vad innebär det för dig som användare? Det innebär att när du väljer FlexWall upphängningslist så väljer du en produkt som inte bara är innovativ och funktionell, utan också säker och tillförlitlig. 

Kvalitet och säkerhet

Säkerhetsfrågan är naturligtvis viktigast av allt. Den har vi löst med:

  1. Vårt unika avhakningsskydd som gör att man behöver göra en särskild rörelse innan man kan lyfta av tavlan eller tillbehöret som hänger på listen.
  2. De godkända ändstoppen som gör att utrustningen inte rullar av i slutet på listen.
  3. Den robusta konstruktionen i extruderad aluminium som tål nästan vilken vikt som helst. Den enda begränsningen är egentligen väggens hållfasthet och infästningarna i väggen. 


FlexWall Upphängningslist med LED-belysning och med ett Superhjul monterat. Avhakningsskyddet omsluter listen och gör att man inte ofrivilligt kan haka av produkten som man har hängt upp. 


Revolutionerande rullfunktion

När vi utvecklade upphängningslisten så var vi fast beslutna att göra den till den absolut bästa som någonsin funnits. Vi förstod att det som behövdes var en revolutionerande rullfunktion som skiljer sig markant från allt annat på marknaden. Lösningen var att låta hjulet, med minimalt med kontakt, färdas på en upphöjd rund räls inuti listen vilket gör att inget damm eller någon smuts kan störa funktionen. Självklart valde vi ett hjul som är kullagrat, har en bana tillverkad av ett särskilt polymer och en större diameter än vanligt. Denna innovativa design säkerställer inte bara en smidig och effektiv användning, men också minskat underhåll och ökad hållbarhet. 


Bild från insidan av listen där man ser hur hjulet vilar på det avrundade rälset. När man skarvar ihop flera lister med varandra använder man skarvbeslag med lättrade stift somgör att skarvarna blir helt omärkliga. 

Se mer av FlexWall Upphängningslist här.

Share this post
Archive
Ersta New Hospital