<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1749631898577992&ev=PageView&noscript=1" />

Anpassa kontoret för samarbete

på bara några sekunder

Har du en agil organisation som snabbt behöver kunna skapa fungerande samarbeten – i olika former och storlekar? FlexWall Mobile hjälper er att trolla fram skärmar, skrivtavlor, väggar och hyllor – på bara några minuter. 

Perfekt för utbildningar
Med hjälp av en serie AV-inredningsprodukter skapar FlexWall Mobile snabbt och smidigt det du har behov av. Ska det till exempel komma konsulter och jobba i fyra månader och behöver plats för kläder, referensmaterial och ett rum att utveckla sina idéer? Enkelt. Med FlexWall Mobile skapar ni utrymme och kan samtidigt erbjuda rätt teknik. 

Anpassa efter deltagare
För utbildningar kan FlexWall Mobile erbjuda en mobil skärm med kamera där utbildaren kan varva sitt fokus mellan mitten av lokalen och skrivtavlan ­– och växelvis vända sig till deltagarna på distans och de som sitter på plats. Med alla väggar och möbler på hjul kan ni anpassa utrymmet efter antalet deltagare, på bara ett ögonblick. 

Skapa rum i rummet
Behöver du en snygg, praktisk och lättstädad lösning som hjälper medarbetarna på fältet, likväl som leverantörerna som deltar på distans? FlexWall Mobile tar hybridkontoret ett litet steg till och gör det enkelt att skapa det mötesrum du drömmer om, i befintliga lokaler. 

Nyfiken på att veta mer om flexibla mötesrum som dina kollegor gärna besöker? Hör av dig till oss!

Share this post
Archive
Hybridmöten
så undviker du de vanligaste misstagen