<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1749631898577992&ev=PageView&noscript=1" />

Mobilisering med FlexWall Mobile

I slutet på förra århundradet revolutionerade vi arbetsplatser genom att hänga upp alla AV-hjälpmedel på väggarna.
Smarta AV-lister från Pendax gjorde det möjligt.

Plötsligt gjordes golven fria från stativ och annat som stod i vägen för både annan inredning och verksamhet.
Sedan dess har mycket hänt med arkitektur och samhälle som öppnat upp från inrökta kontor till vidsträckta kontorslandskap.

På sistone har också, med teknikens och hjälp, den sista muren mellan hemmet och arbetet slutligen fallit.

Det ställer nya krav på organisatorisk flexibilitet, dynamik och intelligens.
Nu är dags för mobilisering.


FlexWall Mobile är en serie AV-inredningsprodukter som är utvecklade för hybridkontoret och för högeffektiva samarbeten i agila organisationer. De gör att ni kan anpassa era lokaler till er och den uppgift ni har framför er på bara några minuter. På den här sidan presenterar vi tre stycken utmaningar som skulle ge vilken rutinerad fixare som helst ett adrenalinpåslag, och tre snabba lösningar.

"I övermorgon kommer det fyra konsulter som behöver någonstans att jobba med ett projekt som ska vara i fyra månader. Fixar du det?"


Här har vi på några minuter gjort plats för fyra stycken konsulter. De kan hänga av sig kläderna, utveckla sina idéer på en stor whiteboardyta och nåla upp referensmaterial på en stor anslagstavla som också hjälper till med akustiken.


I två generösa bokhyllor kan de förvara det material de behöver för att gå i mål med uppgiften. För att du ska gå i mål med uppgiften så behöver du bara några produkter ur vår FlexWall Mobile-serie.

"På tisdag ska jag hålla en distansutbildning med några av kommundelsnämnderna och åtta av er här i kommunhuset. Fixar du det?"


I den här lösningen introducerar vi FlexWall Mobile med skärm och kamera. Utbildaren varvar position mellan mitten av lokalen och skrivtavlan längst bak och vänder sig växlingsvis mellan deltagarna på distans och de som är på plats. 


Samtliga deltagare ser presentationen, deltagarna på plats, utbildaren eller det som utbildaren visar på skrivtavlan. I det här fallet är allt på hjul utom borden och kan därför anpassas på ett ögonblick.

"Om en halvtimme så behöver vi två hybridarbetsrum för två team av ingenjörer som ska ta fram specifikationerna för den nya kraftledningen. Fixar du det?"


Två stycken fullt utrustade hybridarbetsrum för fyra personer vardera sätts snabbt ihop med AudicomPendax' FlexWall Mobile-enheter och ett par bord. Eftersom det är en skrivtavla på baksidan av modulerna med skärm så får bägge rummen dela på den i mitten. 


Trots att vi har fyllt golvet med inredning så har vi fortfarande en snygg, praktisk tillgänglig och lättstädad lösning. Medarbetare hemma eller på fältet, såväl som leverantörer på andra sidan jorden, kan enkelt vara med på distans.

Kontakta vår Jan Frisell på 08-555 369 11 och berätta om just din utmaning.

 

FlexWall Mobile för skärm (upp till 70") och videobar - Vit med ljust tyg 

Baksidan av FlexWall Mobile med skrivtavla - Vit med ljust tyg 

FlexWall Mobile för skärm  (upp till 70")  och videobar - Svart med mörkt tyg 

Baksidan av FlexWall Mobile med skrivtavla - Svart med mörkt tyg 

FlexWall Mobile Skrivtavla Mobile - Vit med ljust tyg 

Baksidan av FlexWall Mobile Skrivtavla med ljudabsorbent / anslagstavla - Vit med ljust tyg

FlexWall Mobile Skrivtavla - Svart med mörkt tyg 

Baksidan av FlexWall Mobile Skrivtavla med ljudabsorbent / anslagstavla - Svart med mörkt tyg 

FlexWall Mobile Hylla - Vit utan rygg

FlexWall Mobile Hylla - Vit med genombruten rygg.

FlexWall Mobile Hylla - Svart utan rygg

FlexWall Mobile Hylla - Svart med genombruten rygg.  

FlexWall Mobile Hylla - Vit med tygklädd rygg

FlexWall Mobile Hylla - Svart med tygklädd rygg.

FlexWall Mobile Rack - Vit

FlexWall Mobile Rack - Svart